Atopisk eksem er arvelig. Her er det du kan gjøre noe med


Jeg har gitt mine barn atopisk eksem. De fikk det servert med genene og maten jeg spiste
. Helt vanlig norsk sunt kosthold. Men, det viste seg å ikke være så sunt likevel. Her er veien DU kan gå, for å unngå eksemutbrudd hos dine barn.

Atopisk eksem er arvelig, men livsstilen vår har også stor betydning.
20070517_1870

Tidligere sa man at atopisk eksem var uhelbredelig. Det var vanlig at små barn fikk kortisonkrem for å dempe symptomene. Kortison får de fortsatt, til tross for at både forskning og erfaringer viser at man kan behandle årsaken istedenfor bare symptomene.

Utbrudd kommer av ekstra påvirkninger. Så, selv om man er født med atopisk eksem, trenger man ikke få utbrudd. Å belaste små kropper med sukker, raffinert hvetemel og kumelk, er som å be om problemer. De får ustabilt blodsukker, mangler næringsstoffer og mat som kroppen ikke klarer å fordøye.

Allerede inni magen, fikk barna sukker, kaker, boller og kumelk

Psychogenic buy viagra online Gardening (digging) 3-5.

. Det var et helt vanlig kosthold. Genene de arvet og maten jeg spiste, dannet grunnlaget for kraftige eksemutbrudd hos ungene. Kroppene deres reagerte sterkt og ga tydelig beskjed om at noe var fullstendig galt.

Det var bare yngstemann som fikk alt han trengte, lenge før han ble født. Da hadde vi kunnskap og erfaring. Han fikk den beste næringen for et sunt immunforsvar og en kropp i balanse. Det er helt tydelig at han også er arvelig belastet, fordi han reagerer på enkelte matvarer og kjemikalier. Men, det går jo fint å unngå.
20120811_D80_2322
Hvilke erfaringer har du med atopisk eksem? Del dine erfaringer i kommentarfeltet.

Christine

Leave a Reply