Ekstremt gode bounty

Hva med å gjøre helgen litt sunnere? Denne bountyén smaker vanvittig godt – og det beste av alt er at du vet hva de inneholder. De er sukkerfrie og med enkle råvarer, så du kan kose deg med god samvittighet. En kjempefavoritt som jeg alltid faller tilbake til.

Du finner alle ingrediensene på butikken, med unntak av kokosoljen som du mest sannsynlig må kjøpe på helsekostbutikken. Pass på å velge en kokosmelk med kun 2 ingredienser, kokosmasse og vann. Du vil ikke kjøpe en utvannet kokosmelk med fortykningsmiddel og aroma. Rema sin rosa pakke er god og den fra Aroy-D.

Bounty

  • 100 g kokosmelk
  • 100 g kokosmasse
  • 50 g kokosolje (myk, ikke smeltet)
  • 2 ss honning (eventuelt melis av rårørsukker)

Sjokoladetrekk

  • 100 g 70% sjokolade
  • 1 ts kokosolje (kan sløyfes)

Sett kokosmelken i kjøleskapet til avkjøling for å skille ut den fete delen av melken. Bland alt sammen i en bolle. Fordel massen i en passende form kledt med bakepapir. Trykk godt ned og sørg for rett overflate før du setter formen i fryseren minst 1 time, til massen er gjennomfrossen.

Smelt sjokoladen og kokosoljen i vannbad. Skjær kokosmassen opp i passende biter. Dypp de frosne bitene i smeltet sjokolade med en gaffel. La bitene renne godt av og sett på bakepapir. Sett i fryseren og la sjokoladen stivne.

Oppbevares i fryseren eller kjøleskap.

Kos deg med ren nytelse i helgen! Og del gjerne med noen som kan like oppskrifter som dette.

Leave a Reply