Espresso sjokoladefudgeSynes du også kaffe og sjokolade er en perfekt kombinasjon? Da er jeg ganske sikker på at du liker espresso sjokoladefudge. Kraftig og god sjokoladesmak med en lekker, seig konsistens!

Sjokolade er min lille svakhet, spesielt når jeg kommer hjem fra jobb…og trenger påfyll av energi. Og hvis jeg kan ha en liten bit sjokolade til kaffen, så gir det ekstra glede.

Heldigvis, så trenger du ikke kutte ut alt som er godt for å spise sunt. Det er heller ikke smart å være så streng med seg selv. Da går vi bare på en smell. For viljestyrken holder ikke i lengden…vi møter jo fristelser over alt – hele tiden.

Last ned et eget lite oppskriftshefte med sunne energikuler her.

Det er sunt å kose seg. Du må bare kose deg med noe som tar vare på kroppen og ikke ødelegger helsen din. Hjemmelagde energikuler og sjokoladefudge inneholder masse god næring og naturlig sødme som kroppen kan forstå og bruke til noe.

De skaper god energi og lykkefølelse. Og det er superenkelt å lage.

Sjokoladefudge med espresso
15 ferske dadler
2 dl cashew naturell
5 ss kokosolje
5 ss kakao
3 ss espresso
1 klype havsalt

Lag sterk kaffe eller espresso. Hakk nøttene i en foodprosessoren med S-blad. Tilsett avkjølt kaffe og resten av ingrediensene. Kjør alt sammen til en seig masse. Kle en liten form med matpapir og press massen utover. Rull over med et glass for å få jevn overflate

frequency, quality, and duration of erections; the presence ofIS IT SAFE FOR THE PATIENT TO RESUME SEXUAL ACTIVITY? generic viagra.

. Dryss gjerne over med litt kakaopulver. La massen stivne i fryseren og skjær opp i ruter.

Oppbevares i fryseren
.

Det er viktig at du bruker myke, ferske dadler. Kjøp de som selges i små esker på matbutikken eller i innvandrerbutikk.

Håper du nyter disse like mye som meg! Lag deg en strålende fin uke med masse god energi:-)

Klem fra Christine

Klikk her og last ned oppskriftsheftet med energikuler.

Leave a Reply