Himmelsk nypetoddy

Denne nypetoddyen er så flott i fargen, smaker himmelsk og er supersunn. Og, med både nype og ingefær er den svært betennelsesdempende, noe som er spesielt nyttig for barn med atopisk eksem.

toddy1

1/2 dl nypepulver fra helsekosten, for eksempel fra Kinsarvik
1/2 liter vann
30 g frisk ingefærrot, finhakket
1 ts kanel
1/2 ts malt muskat
1 stjerneanis
2 dl eplejuice, ikke fra konsentrat
Litt honning etter smak

Kok opp vannet, ha i nype, ingefær og krydder. La det trekke i 10 minutter. Tilsett eplejuice.

Kan drikkes varm, lunken eller kald. Hvis den skal drikkes kald, kan du tilsette litt farris, isbiter og en sitronskive.

Super å ha i termosen på tur i påsken!

Christine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *