Jordbær- mangois på pinne

Må bare dele denne med deg <3. Jordbær- mangois på pinne er en sommerfavoritt hos oss. Du trenger bare 3-4 ingredienser og en blender.

I mange opskrifter skal du lage sukkerlake, men det beste er å bruke naturlig sødme fra frukten. Bruker du frukt og bær som er som er søt, så det er ikke behov for ekstra søtning. Og hvis du skulle trenge det, så kan du alltids smake til med litt honning, noen dadler eller litt lønnesirup.

Jordbær- mangois på pinne

  • 400 g frossen mango
  • 400 g frosne jordbær
  • 3 dl eplejuice
  • 2 ss sitronjuice

Kjør alt i en blender, juster med ekstra væske og søtning. Hell over i ispinneformer og sett i fryseren. La de være i fryseren ca. 8 timer. Tin de litt under varmt vann fra springen, så glir de lett ut av formene.

Håper du likte oppskriften <3

Klem fra Christine

Leave a Reply