Kremet blåbær- avokadosmoothie


Er det en ting som kan sette en kostholdsinteressert på villspor så er det alle oppskriftene på smoothie

bone mass and an increase in visceral fat). sildenafil dosage 14 days.

. De er lekre på bildene, men ikke alle er nødvendigvis så supersunne når ingrediensene er bare frukt
. Det kan fort bli litt for mye av det gode. Eller?

Bær kan vi derimot nærmest spise så mye vi vil av uten at det gjør noe! Denne kremete blåbær- avokadosmoothien er pakket med sunne fettsyrer, vitaminer og antioksidanter. Spis den til frokost eller som et deilig mellommåltid
.

Smaken av sødme fra bærene, kjenner vi mye bedre hvis vi generelt ikke spiser så mye søtt. Trenger ganen din litt mer sødme, er det bare å tilsette mer banan eller en myk pære
. Så reduserer du heller fruktmengden over tid.

Kremet blåbær- avokadosmoothie
1 kopp blåbær
1 kopp bringebær
1 bit agurk uten skall
1 avokado
1 neve spinat/persille
1/2 banan
1 tynn skive ingefær
Litt vaniljepulver
1/2 sitron (saften)
2 dl mandelmelk/vann (Go Eco sin mandelmelk er uten sukker)

Blend alle ingrediensene. Juster med vann eller melk til passe konsistens. Lager du smoothien tykk, fungerer den som en yoghurt. Spis gjerne smoothien sammen med havregryn eller noen nøtter, så får du litt tyggemotstand.

Avokado og mandelmelk gir ikke bare en deilig kremet konsistens, men bidrar også med sunne fettsyrer. Vil du gjøre huden din ekstra myk og glødende? Da kan du ha oppi 1 ss linfrøolje til slutt og blende det forsiktig inn. Kroppen trenger sunt fett!

For at smoothien skal bli et fullverdig måltid, trenger du også gode proteiner. Da tilsetter du bare litt hampfrø, en eggeplomme eller du kan spise et kokt egg ved siden av.

En bærsmoothie kan altså bli et fullverdig måltid om du lager den på rette måten. Det nytter ikke med bare bær og frukt, du trenger gode proteiner og sunne oljer.

Snart drar vi til hytten på Voss hvor “hagen” vår er en stor blåbæreng. Satser på mye bærplukking fremover
. Skal sette ungene i sving!

Likte du oppskriften på blåbærsmoothie? Del gjerne innleggene mine med dine venner, og om du ønsker å laste ned gratis oppskriftshefte så kan du få det her. Ditt valg, håper du vil!

Klem fra Christine

Leave a Reply