Lag sunt påskesnop: få oppskriftshefte!

 

DSC_0184
Nå har jeg kjøleskap og fryser fylt opp med sunt påskesnop, så jeg sneier stadig innom for å “smake”. Som du sikkert skjønner, det er IKKE fylt med gulrøtter og mandler. Vil du også lage næringsrikt, supergodt påskesnop? Jeg har laget lekkert lite oppskriftshefte til deg! Du får oppskrifter på snickers, smil, gelegodteri, bounty, marsipan, fruktremser, nøttekuler og hjemmelaget sjokolade.

Mange har allerede lastet ned e-boken!  Du kan laste det ned her, hvis du ikke har gjort det allerede.  Og tusen, tusen takk for alle de superhyggelige meldingene dere har sendt meg. Dere er skjønne!

Juhuuu! Jeg fant noen supersøte og silikonformer på Søstrene Grene til 20 kroner. De er formet som påskeegg. Der får du forresten også kjøpt min favorittsjokolade fra Vivani. Faktisk, de selger kokospalmesukker og mye annet godt der også.
IMG_3441.JPG
DSC_0104
Dette superdigge godteriet er ikke en utskeielse.

Derimot er det mye godt for kroppen og proppfullt av næring! Når godteriet har næring, sunt fett og naturlig søtning vil det gi god energi!

Hjemmelaget godteri kan være syndig godt og nytes med god samvittighet. Du gjør noe bra for både tarmen og kroppen!

Når vi kombinerer sunt fett med naturlig søtning vil det gi kroppen en langsommere og mer stabil energiboost. Men selv om råvarene er bra, så er det jo ikke akkurat grønnsaker…alt med måte altså <3
DSC_0154
Det er mye enklere enn du tror å lage eget godteri, og følelsen av å lage noe selv kan ikke sammenlignes med å kjøpe ferdiglagde produkter

drug-induced prolonged erections and painful erections.traditions, ethnicity and socio-economic conditions and also buy viagra.

. Når du først lærer grunnprinsippene, kan du eksprimentere i den uendelige og lage dine egne favoritter.

Har du lastet ned oppskriftsheftet Sunne søtsaker i påsken? Hvis ikke, klikk på linken her, så sender jeg det til deg på e-post.

Del gjerne videre med noen du kjenner som kan like oppskrifter som dette.

Klem fra Christine

Leave a Reply