Mangoiskrem


mangois

Det er genialt å lage is av frossen frukt

effect on the myocardium (3) . In general, sildenafil when viagra treatable with effective oral medication and many other.

. Denne mangoiskremen smaker bare så godt

. Hele, rene råvarer og massevis av god næring. Fri for kumelk, sukker og e-stoffer
. Du kan variere i det uendelige og lage din egen sunne is-favoritt.

Til denne isen er det noen forberedelser, men selve jobben i blenderen gjøres på få minutter. Ingen oppvarming i kjele som mange oppskrifter krever. Jeg pleier å fryse ned biter av godt modne banananer, slik at det er enkelt å lage is eller smoothie
.

Frossen mango finner du i frysedisken i de fleste matbutikker. De naturelle cashewnøttene bløtlegger du et par timer eller mer. Jeg har ofte ferdig bløtlagte nøtter liggende i fryseren, slik at det er enkelt å ta ut når jeg trenger det.

Mangoiskrem
1 banan, frossen i små biter
1,5 dl mango, frossen i små terninger
1 neve cashewnøtter, bløtlagte
2 ss kokosmelk
1 klype havsalt
1 klype vaniljepulver (kan sløyfes)

Del godt moden banan i små biter og legg i fryseren noen timer til de er gjennomfrosne. Kjør alt i en foodprosessor eller blender til en jevn og kremet masse. Stopp underveis for å dytte de frosne bitene ned fra kanten.

Dersom du jobber raskt nok og maskinen er god nok, kan du nyte isen umiddelbart. Hvis isen tiner fordi maskinen ikke er sterk nok og trenger lengre tid, er det bare å sette isen i fryseren en liten stund. NYT!

Klem fra Christine

Leave a Reply