Rå energikuler med aprikos og mandlerTrenger du også litt ekstra energi utpå ettermiddagen? Disse sunne aprikoskulene er redningen når energinivået ditt er i ferd med å dale eller du trenger å tilfredsstille søtbehovet.

Jeg elsker den lille stunden på ettermiddagen med et par nøttekuler og en kopp grønn te eller espresso. Spesielt de med aprikoser er så gode for energinivået mitt og snillere med blodsukkeret enn dadler.

De er supre å ha med i vesken, enten du skal en tur til byen, på jobb eller skole.

Disse aprikoskulene er så utrolig enkle å lage, med ingredienser som du mest sannsynlig allerede har i skapet hjemme. Eller er det bare meg som alltid har aprikoser og mandler i skapet? Alt som trengs er å kjøre mandler til mel i en blender, hakke noen aprikoser, kjøre alt sammen til en deig og trille til kuler.

Aprikoskuler
200 g tørkede aprikoser
150 g mandler
2 ss kokosmasse
1 ss honning
Kokosmasse til å rulle aprikoskulene i.

Kjør mandler til mel i en blender

• ED and cardiovascular disease share many of the same How long does cialis last? ED. Alterations in drug dosages or classes may be of.

. Hakk aprikosene i biter og kjør dem separat i en foodprosessor. Hell resten av ingrediensene i foodprosessoren og bland alt sammen til en seig deig. Trill til kuler. Rull kulene i kokosmasse.

Hvis du skal kjøpe aprikoser, pass på å kjøpe de økologiske, usvovlede! Jeg kjøper aller helst store pakker som disse her eller her. De små pakkene blir stort sett ganske dyre.

Aprikoser er rike på antioksidanter, A og C vitaminer. De kan også virke bra for fordøyelsen og hindre betennelse.

Likte du denne oppskriften? Del den gjerne videre
.

Klem fra Christine

1 thought on “Rå energikuler med aprikos og mandler

  1. Åse Nyland Fossan

    Trenger hjelp til sunne oppskrifter. Spesielt noe for å dempe søtbehovet.

    Reply

Leave a Reply