
Blir det Toro-kaker i bursdagene? Da er du ikke den eneste. Mange av oss ønsker jo å gjøre det enklest mulig…og ta hensyn til forskjellige allergier…
Men du trenger ikke kjøpe dyre ferdigpakker som bare skaper enda mer krøll i kroppen. Disse luftige brownie-aktige sjokolademuffinse er superenkle og knallgode.
Det bare å blande det tørre med det våte, for uten egg trenger du jo ikke vispe til eggedosis engang:-)
Vi har akkurat feiret Sunniva sin bursdag. Og hun tåler ikke eggehvite eller kumelk, og disse forsvant fra brettet før jeg fikk sukk for meg.
Du finner flere oppskrifter i oppskriftsheftet Sunne søtsaker til fest. Og hvis du trenger en glutenfri oppskrift, så finner du det der. Vil tro disse her også fungerer med glutenfritt, men har ikke testet enda .
Sjokolademuffinsene serverer jeg med smørkrem som jeg smaker til med litt kakao. Så passer jeg alltid på å ha noen uten krem også, for det hender noen barn vil ha uten. Du kan selvfølgelig også bruke et tynt lag med glasur
sexual trauma / abuse, job and social position satisfaction, generic viagra online medical therapy for ED. The delivery, by penile injection,.
Sjokolademuffins (12 stykk)
- 2 dl kokospalmesukker
- 3 dl siktet spelt
- 3 ss kakao
- 1 ts natron
- 2 dl vann
- 6 ss rapsolje
- 6 dråper stevia vanilje (eller 1/2 ts vaniljepulver)
Bland alt det tørre i en bakebolle. Bland alt det flytende i en annen bolle. Ha det tørre oppi bollen med det flytende og bland godt sammen med en visp.
Ha muffinsformer i et muffinsbrett. Fordel røren i muffinsformene. Stek muffinsene på 200 grader i 12-15 minutter. Sjekk med en kakenål eller tannpirker.
Sjokoladekrem
- 150 g smør (eller melkefritt rapskokos)
- 3 ss kakao
- 3,5 dl melis av rårørsukker
Rør sammen mykt smør, kakao og melis. Bre kremen jevnt utover muffinsene med en slikkepott eller bruk sprøytepose.
Håper du likte oppskriften <3
Du finner flere favoritter i oppskriftsheftet her (helt gratis).