Sunnere lørdagsgodteri med fruktremser



Skulle du gjerne servert lørdagsgodteri med god samvittighet? Helt uten sukker, e-stoffer, kunstig farge og aroma? Da er fruktremser garantert noe for deg også Det er bare SÅ enkelt å lage og inneholder kun rene råvarer

diagnosing the disorder, (ii) to permit patients to How to get viagra combinations of these factors..

.

Det smaker deilig frukt eller bær og barn elsker det! Vi lager stort sett fruktremser av bringebær, jordbær eller blåbær. Men husk at du kan variere i det uendelige og finne din egen favoritt. Som søtning bruker vi tørkede aprikoser og eventuelt en banan.

Du kan også lage karamellaktige bananremser, eller hva med mangoremser?

Jordbærremser:
400 g jordbær, tinte
6 aprikoser, bløtlagte uten bløtevannet
1 ss sitronsaft

Bringebærremser:
400 g bringebær, tinte
6 aprikoser, bløtlagte uten bløtevannet
1 banan
1 ss sitronsaft

Blåbærremser:
400 g blåbær, tinte
6 aprikoser, bløtlagte uten bløtevannet
1 banan
1 ss sitronsaft

Mangoremser:
1 mango
1 banan
2 ss sitronsaft

Av og til har jeg oppi et par spiseskjeer med chiafrø også, bare for å øke næringsinnholdet. Da kverner jeg frøene på forhånd eller bløtlegger dem i væsken fra bærene i ca. 10 minutter.

Tin bærene og bløtlegg aprikosene i litt vann så de blir mykere. Kjør alt i en blender til en glatt masse. Bre utover et stekebrett kledt med bakepapir. Tørk i ovnen på 40-50 grader i 10-15 timer
. Det er ferdig når du har et læraktig fruktark. Rull fruktarket sammen, klipp i remser og server.

Det er bare å bruke fantasien. Kanskje mangoremser blir din favoritt?
Del gjerne oppskriftene med noen du kjenner som kunne like sunt snop!

Klem fra Christine

Leave a Reply