Sunt godteri i julestrømpen

Nam nam! Hva med å ha superlekkert godteri laget av bringebær i julestrømpen?Fruktremser er godteriene som ikke bare SMAKER bringebær, mango eller jordbær. De ER. 

De er godteri av hel, ren og ekte frukt.

For eksempel: 1 pose bringebær, 1 banan og 6 aprikoser. Helt uten tilsatt sukker. Det er næring forkledt som godteri

ordinary physical- laminectomy viagra for sale.

. Derfor kan vi spise hver dag om vi vil!

Vi har gjerne en forestilling om hvordan godteri skal være . At godteri skal komme fra butikken. Men vi trenger ikke gjøre det som alle andre. Vi kan gjøre det som vi vet er best for oss og kroppen vår. Det er vi som bestemmer. Ikke de andre. 

Spør du meg, så slår de seigmenn ned i støvlene! Hovedingrediensen til seigmenn er sukker, det vet vi. Men vet du hva ingrediens nummer to er? Kanskje ikke? Det er sukker det også – i form av glykosesirup. Og litt lenger ned på listen kommer invertsukkersirup. 

Og saken er: Unger elsker fruktremser!

De er enkle å lage. Og ungene synes det er kjempestas å få klippe opp det læraktige flaket til remser og rulle det sammen – nesten som lakrissnører. 

Vi kan lage alle mulige remser: Bringebærremser, bringebær- mangoremser, jordbærremser, blåbærremser og banankaramell-remser.

Og vi kan spise det med GOD samvittighet. Og føle oss så vanvittig bra. Full av god energi.

Har du prøvd de? 

Oppskriften på fruktremser finner du her.

Håper du liker de. Da vil du kanskje også like det superlekre godteriet i juleheftet. Få det gratis her❤️

Del gjerne videre med noen som kan like sunt godteri i julen. Så kanskje havner det sunnere godteri i enda flere julestrømper i år. Og vi lærer ungene våres hva som virkelig er EKTE.

Da er det ikke så sært likevel…vi gir bare ekte mat med næring som er bra for kroppen<3

Klem fra Christine

Leave a Reply