Ja! Det er mulig å få barna til å velge sunn mat


Hvordan kan du få barna til å spise sunt? Hvordan kan du få dem til å velge mat som holder dem friske og eksemfrie? Hva gjør du når du ser barna dine spiser mat de ikke har godt av eller tåler? De vil ha søtsaker, pasta, melk og pizza hele tiden.

120323a3237Q4_D80_0330

Inspirerer du dine barn til å spise sunt? Gå foran som et godt eksempel og spis sunt selv. Bruk deg selv som inspirasjonskilde. De blir nysgjerrige når de ser den fargerike maten på tallerkenen din
.

Snakk med barna om hva som er bra for kroppen. Utnytt deres naturlige nysgjerrighet og forklar dem om kroppens byggesteiner. Vær fullstendig tilstede i samtalen og lytt til det de har å si eller lurer på. Ta deg god tid sammen med dem rundt bordet.

Det er ikke synd på barn som ikke får drikke melk eller spise godteri. De er heldige som får den maten som passer best for dem og gjør at de har det godt. Fortell dem at kumelken trigger eksemen deres. Fortell dem at hvitt sukker gir dårlig hud, dårlig humør og immunforsvar. Og, ikke glem å fortelle at det finnes sunne alternativer.

Ta ansvar og kjøp kun inn sunne matvarer som barna kan velge mellom. Rydd kjøleskapet, skuffer og skap. Kast! Raffinert sukker skaper betennelser er og på ingen måte bra for noen.

Sett frem sunne alternativer på bordet. Skjær gjerne opp grønsaker og legg dem i fine skåler

Erectile Dysfunction is a symptom based on the patient’sClass IV Breathlessness at rest How long does cialis last?.

. Server med hjemmelaget dipp av avocado som smører huden innenfra.

Har dere lyst på noe ekstra godt, kan dere enkelt lage en sorbet av frosne bær og litt frukt. Gjør det enkelt og godt uten raffinert sukker. La barna velge fra alt det sunne.

La barna delta i planleggingen og når maten lages. To-åringen kan sitte på kjøkkenbenken og putte oppi kjelen. Barn som er større kan stå på en stol og skrelle gulrot eller skjære opp i biter. Det blir garantert mye prøvesmaking underveis!

Hvilke tips har du for å få barna til å spise sunt? Skriv i kommentarfeltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Leave a Reply