Video: Den ENKLESTE veien til en sunn og vakker kropp

Hvis kroppen får feil mat og omsorg vil den fortelle deg det med tørr hud, cellulitter, dårlig søvn og humørsvingninger. Det er et tegn, et nødrop. Når den får det den trenger, blir den vakker.

Mine 3 barn fikk atopisk eksem i fødselsgave. Og vi har overvunnet symptomene ved å legge om livsstilen. Men helt ærlig, kostholdet ble ganske komplisert da vi skulle kutte ut melk, hvete og sukker. Det var et slit – helt til jeg oppdaget denne ENE tingen som jeg deler i videoen under.

Det jeg ikke var klar over, var at jeg skulle få det så utrolig mye bedre selv også. Som at jeg skulle få glødende hud, få vanvittig mye mer overskudd og bli en mye gladere og roligere mamma.

Se denne videoen, dette er maten som kommuniserer med kroppen og gjør deg vakrere, gladere og rolig. Du vil se at jeg ikke snakker om en midlertidig diett, men en enkel rettesnor som er lett å følge resten av livet.

Hva er din erfaring med maten? Har du prøvd å endre kostholdet eller gått på en diett?

Klem fra Christine

Leave a Reply