Video: Hvordan erstatte hvitt sukker?

Vi er nødt til å snakke om sukker . Og hva det gjør med deg

ED does not refer to penile curvatures, spontaneous orOne recent important survey was conducted by the Market What is sildenafil citrate?.

. Og HVORDAN det er mulig å leve uten. Og SAMTIDIG kose seg glugg ihjel med godterier, kaker og is.

Du vil kunne kose deg. Spesielt kvinner både føler behov for og trenger sødme. Du skal ikke på en ny diett. For en diett varer bare noen dager eller uker – ikke resten av livet.

Jeg er ikke fanatisk. Men, hvis du kutter ut hvitt sukker så vil det gi deg både bedre søvn, vekttap, glede og ro. Og det finnes SÅ mange gode alternativer som gjør det enklere enn du tror.

Det er det jeg vil dele med deg. Hvor enkelt du kan lage sunt snop og kaker på bare 5 minutter med vanlige og gode råvarer. Du kan kose deg og samtidig booste kroppen med næring som demper søtsuget og skaper god energi i kroppen.

Se videoen her, og HUSK at alt som er søtt påvirker blodsukkeret. Men de aller fleste tåler sødmen fra ekte mat som inneholder både fiber og næring.

  • Hvitt sukker inneholder tomme kalorier som tapper deg for energi og stjeler mineraler fra skjelettet.
  • De gode og søte alternativene kan kroppen forstå og bruke til noe. De inneholder næring og gir pluss på energikontoen din.

Klem fra Christine

Leave a Reply