3 gode ting i høst

Vil du starte høsten og føle deg helt ustoppelig? 🙋 Bra. Vi er på vei inn i en tid der det er mange anledninger til utskeielser. I Sunne Søtsaker gjengen forbereder vi oss på fristelsene som kommer med sunne løsninger. 

Jeg vet at mange bruker denne tiden som en grunn til å kose seg ekstra. Noe som ender med at de føler de seg tung i januar og må starte på nytt. 

Vi skal ikke hoppe av og på, men ta vare på kroppen hele året.  

Det vil komme fristelser, og ekstra mange denne tiden. Derfor er vi forberedt med noen smarte løsninger. 

Her er 3 ting du kan gjøre:

Styrk immunforsvaret med toddy

For å få et sterkt immunforsvar trenger du å bruke råvarene bevisst. Det gjelder å velge det som styrker kroppen og unngå de som svekker. 

Jeg drikker heller en kopp nypetoddy som forebygger forkjølelse enn å gi mat til virus og forkjølelse. 

Ekstra næring med sjokolade

Bruker du 100% ekte råvarer, som mandler, dadler, kakao og kokosolje, så får du massevis av god næring. Og det vil ikke gi deg kraftig blodsukkerstigning, fordi det inneholder både fiber og sunt fett som stabiliserer. 

Det fine er, det erstatter i tillegg melkesjokoladefølelsen. Jeg pleier også å lage rå sjokolade med gojibær, mandler eller nøtter som bare gjør gode ting for kroppen.

Kake som kroppen kan forstå

Tradisjonelle kaker inneholder raffinert sukker og hvetemel, og er ren belastning for kroppen. Mange bruker oppskrifter slavisk, men det er fullt mulig å justere de. 

Jeg bruker fortsatt bestemors oppskrift, men bytter ut noen av råvarene og reduserer sukkeret med 25%. Resultatet er at kaken smaker enda bedre! 

Det er slike bytter som skal til for å få den gode følelsen og starte det nye året på TOPP. At du handler inn gode råvarer og velger kvalitet. 

Gir du kroppen den riktige næringen, så vil den begynne å jobbe for deg.

Det beste er at du kan spise så mye lekkert. Og det er ikke mer en diett, vi er ferdig med det.

Klem fra Christine

2 thoughts on “3 gode ting i høst

  1. Elisabeth Langås

    Hei laget Snickersen din i dag og må bare si at d er noe av det beste jeg har smakt! Fantastisk godt, tusen takk for at du deler. Bountyen din er også knallgod pluss alle de kulene også igrunnen ville bare si takk for at du deler

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *