Om ChristineAkkurat som mange andre småbarnsforeldre slet jeg med å gi barna mine et optimalt kosthold. Hvis du føler det er for krevende og at du ikke har tid til å komme igang, da er du ikke alene. Jeg vet akkurat hvordan du føler. Men, så startet jeg å teste ut kostholdet med noen enkle nye vaner som forandret helsen drastisk til hele min familie.

Du har muligheten til å endre helsen din raskere enn noen andre, og jeg vil vise deg nettopp hvordan du gjør det
.
Du skal ikke bare vite hva du skal kutte ut, men hva du skal bytte det ut med. Jeg er her for å guide deg til å ta de sunne valgene som støtter din kropp, slik at den fungerer optimalt.

Jeg heter Christine Bieker, og jeg har tre barn som er eksemfrie. Slik har det ikke alltid vært!

Vi bandasjerte væskende, illeluktende eksemsår, vasket blodflekker, tørket trillende tårer og smurte på krem for å dempe kløen – natt og dag. Vi brukte kortisonkrem på resept fra legen og fikk dårlig samvittighet. Vi brukte mye penger på svært dyre kremer. På toppen av det hele var ungene snørrete, hadde illeluktende avføring, dårlig søvn og ekstreme humørsvingninger. I dag vet jeg at dette kunne vært unngått!

20110710_D80_2590

Sunniva 2 år, silkeundertøyet beroliger og hindrer henne i å skade seg mens hun sover.

20110114_D70_1437Hos legen fikk vi bare enda en ny resept på kortisonkrem. Hormonkremen dempet symptomene, men den fjernet ikke årsaken. Vi spurte hva som var årsaken og om det kunne hjelpe å kutte ut melkeprodukter. “Dette har ingenting med kostholdet å gjøre. Dette er en hudsykdom som må behandles med kortisonkrem”, sa han.

Hormonbalanse er avgjørende for godt helse.  Kunne jeg virkelig la ungene lide i åresvis? Skulle jeg forstyrre den fine hormonbalansen med kortisonkrem?  For å se om de KANSKJE vokste det av seg? Min bekymring var for stor. Jeg kunne ikke la dette seile avgårde uten å styre mot målet – eksemfrie barn!

Så, jeg bestemte meg for å finne årsaken – og dermed løsningen.

DSC_0309Jeg leste MANGE bøker fulgte sunnhetseksperter på nett og tok til og med online-kurs om helse og sunnhet. Jeg leste om familier som hadde gode erfaringer med å endre kostholdet. Det som var løsningen for den ene, var ikke løsningen for den andre. Noen kunne ikke spise egg. Andre var nødt til å unngå melk, sukker og gluten for å være i balanse. Sitrusfrukter var det også mange som måtte unngå for å holde seg eksemfri. Poenget er, vi er alle unike og har forskjellige behov!

Det viktigste var å finne ut av det. Vi valgte å lete etter årsaken og fjerne det som trigget. Vi valgte også å støtte huden med betennelsesdempende og næringsrik mat. Erfaringen våres viste også at valg av mat var helt nødvendig for å få kroppen i balanse

Hyperprolactinaemia buy viagra his nitrate before sildenafil is.

. Etter et par uker med riktig kosthold forsvant kløen og huden var totalt forandret.

Yngstemann ble født etter alt dette. Det var første gang jeg fikk en baby med babyhud, akkurat så myk og deilig som den skal være. Han surfet på bølgen og har vært nesten eksemfri hele tiden!

20120811_D80_2322
Sunniva, Henrik og Vegard. Endelig eksemfrie barn! Henrik var eksemfri fra dag 1, han surfet på bølgen av det vi lærte med storesøsknene.

Så hvorfor satte jeg i gang denne bloggen? Fordi jeg ønsket å hjelpe barn med å bli kvitt atopisk eksem, slik at de kunne få en sunn og fin hud! Fordi jeg ville hjelpe familier til å ta de sunne valgene som støtter kroppen. Fordi ditt barn sin sunnhet er min lidenskap. Vi skal ikke akseptere slike plager, vi skal ta ansvar og finne gode løsninger.

Jeg har ingen fasit eller utdannelse innen helse. Jeg er sivilingeniør, jobber i Statoil og planlegger brønner i Nordsjøen. Men, jeg har over ni års erfaring med atopisk eksem som jeg håper du kan dra nytte av.

Alle med eksem kan få sterkere og mykere hud med riktig kosthold. Og, svært MANGE vil kunne bli eksemfrie! Vi trenger bare noen enkle tips og triks for å ta de ta de rette grepene!

Å hjelpe ditt barn til å få en sunn kropp i balanse! Det er min visjon.

Ditt barn sin sunnhet er min lidenskap.

Jeg tror at ALLE kan få det vanvittig mye bedre med riktig kosthold – men jeg tror ikke det trenger å være stressende eller slitsomt. Det handler om enkle grep i hverdagen.

Henrik Sunniva Vegard_Kragerø 2015

Vi kan ødelegge kroppen med dårlige matvaner, hudkremer og vaskemidler. Vi kan velge å spise oss friskere og bruke rene naturlige produkter. Det er vårt eget ansvar å skaffe oss kunnskap og ta sunne valg.

Ønsker du deg mer energi og overskudd? Ønsker du deg en supersunn familie? Jeg deler tips og triks med deg på bloggen og facebook siden min. Slik at DU kan få en sunnere hverdag. Bli med, da vel! Du kan også få gratis e-bok med sunne oppskrifter proppfull av næring.

Og tusen, tusen takk for at du stoppet opp og leste. Jeg hjelper og støtter deg til å velge sunt til deg og din familie.

Christine

1 thought on “Om Christine

  1. Victor

    Exakt samma med mig! Jag har höga inflammations har dem sagt läkarna men lämnat det där utan egnetligen något svar vad jag kan äta eller inte. Nu när jag undviktig mjölkprodukter samt gluten å rött kött så har mina eksem m.m försvunnit å andra problem jag knappt visste jag hade. Jag är endast 21år å haft det såhär i 2år nu. Skulle du inte kunna skriva mer om läckande tarm? Blev så glad nu när jag läste detta. Styrketränade massor innan, men senaste åren har jag inte haft någon ork och är så ledsen för detta. Jag har misstänkt senaste månaden att det rör sig om just läckande tarm

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *