Smart morgensmoothie

Hvis det bare var EN god matvane du skulle hatt for å føle deg superbra i 2020, hva ville det vært da? Det første jeg tenker da er SMOOTHIE. Fordi i en smoothie kan du ha oppi massevis av smart mat som booster kroppen. Den er kjapp å lage og lett å få i seg, også når du er på farten.

Jeg tror mange slutter med gode vaner for tidlig, før det egentlig har blitt en vane

prevails, and the arteries and corporal smooth muscle are How does cialis work? handling ED patients who have failed simple therapies and.

. Men en smart smoothie vil gi en god følelse umiddelbart, og det gjør det mye lettere å fortsette. Og etterhvert vil du merke på kroppen at du begynner å få mer energi, at du sover bedre om natten, smerter forsvinner og huden gløder. Etter uker og måneder vil kroppen begynne å hele og reparere seg selv. Smoothie har en stor helseeffekt, hvis du lager den smart.

Kos deg med smoothie om morgenen – gjerne hver dag om du vil. Lag en som stabiliser blodsukkeret og gjør cellene glade. Her er en jeg liker å lage, og som kan varieres i det uendelige, alt etter hva du har i huset og hva du føler for akkurat den dagen.

Med ingefær, gurkemeie og nypepulver får du også i deg betennelsesdempende stoffer og massevis av antioksidanter.

Smart morgenmoothie

  • 100 g bringebær
  • 100 g blåbær
  • 1 banan
  • En bit fersk ingefær
  • En bit fersk gurkemeie
  • 2 ss nypepulver
  • 1/2 ts kanel
  • 2-3 dl havremelk

Blend. Nyt . Mengden væske avgjør konsistensen.

Tilsett sunne oljer eller kollagen. Og har du et par eggeplommer eller hampfrø oppi så får du proteiner. Topp med bipollen, kakaobiter, gresskarkjerner, mandler eller nøtter. Det er utrolig viktig at du passer på å få i deg både fiber, sunne oljer og gode proteiner. Først da har du et komplett måltid og et stabilt blodsukker som gir ro i kroppen. 

Du kan også leke med variasjoner som å tilsette appelsin, peanøttsmør, avokado, mango.

Er du klar for en smart morgensmoothie? Del gjerne oppskriften videre med noen du tror kan like smoothier som dette<3

Klem fra Christine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *