Søte fristelser

Livet er fullt av fristelser – fra festmiddager til gratis kake på jobben og sesonggodt i butikkhyllene. 

Men vet du, det jeg har lært, er at midt i alle distraksjonene, er det en ting vi alltid kan kontrollere: hvordan vi behandler oss selv.

I 20-årene pleide jeg å kjøpe en bollepose og Litago når jeg var sulten, uten å skjønne at kroppen min skrek "Nei takk!".

Men vet du hva? Det handler om de små valgene som legger opp til store endringer. Så hvordan kan vi navigere disse utfordringene når twist og pepperkaker omringer oss fra alle kanter?

Husk dette: Du velger selv hva du putter i kroppen din. Det høres enkelt ut, ikke sant? Men det er sant! Suksessen ligger i forventningene du setter til deg selv.

Ja, du kan følge strømmen og si ja til alt som tilbys. Men du må ikke. Valgene dine har konsekvenser. Føler du deg utmattet? Da er beslutningen du tar i dag nøkkelen til morgendagens energi og overskudd.

Ja, det er en kamp av og til. Og tro meg, jeg har hatt min andel av utfordringer. Men her er en hemmelighet: 

Selvkjærlighet er din beste allierte.

Du trenger ikke å straffe deg selv med usunne valg. I stedet, strø litt kjærlighet og omsorg inn i rettene dine. Tro meg, det endrer alt!

Planlegg på forhånd. Tenk på hvordan du ønsker å føle deg – ikke bare under måltidet, men også etterpå. Slutt å bekymre deg for mat og begynn heller å nære kroppen og sjelen din med gode vibber og mat som elsker deg tilbake.

Her er sannheten:

DU MÅ LÆRE Å ØNSKE Å TA GODE VALG. Å nyte livet samtidig som du behandler kroppen riktig er veien fremover.

Min reise? Jeg forlot ikke sjokolade og godteri; Jeg oppgraderte dem til superkreftede godbiter. Jeg sluttet ikke å spise favorittene mine; Jeg sluttet å føle skyld over det.

Resultatet er at du får et kosthold du elsker. Og da vil du aldri gå tilbake.

Mye er utenfor vår kontroll, men én ting kan vi alltid styre: hvordan vi behandler oss selv.

Så, husk: hvert skritt du tar mot helse er en seier. Og hvert valg du tar teller. Vær god med deg selv og nyt ekte mat.

Jeg heier på deg!

LAST NED GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

Søte fristelser

Det nye godteriet

Den ultimate kosedrikken

Derfor er sunt kosthold vanskelig