Hjemmelaget iskrem kan ikke sammenliknes med den du kjøper i butikken
. Denne er både sukkerfri, melkefri og så god at ungene vil servere den i bursdagselskap!
Ingredienser
1 godt moden banan
Ca
. 1/2 boks kokosmelk
2 ss Lecithin Granules
3 steviadråper, Toffee
Sitronsaft
Kjør alt sammen i en foodprosessor eller blender, så same måte som du lager smoothies. Hell over i en iskremmaskin og rør til du har fått iskremkonsistens
.
Har du ikke iskremmaskin? Del opp bananen i biter og frys den ned, før du kjører den i foodprosessor eller blender
.
Lecithin gir en ekstra kremet konsistens
. Dette er et veldig sunt fettstoff som også finnes naturlig i kroppen.


Du kan gjerne bytte ut stevia med kokospalmesukker.
Velg kokosmelk med minst 50% kokosmelk og uten fortykningsmiddel eller andre tilsetningsstoffer.
Denne gangen toppet jeg med kakaonibs og nøtter
Daily Activityuncertain (3) . This underscores the need for cardiovascular buy viagra.
. Her er det er bare å bruke fantasien.
Sjokolade, kaffe, bær, pistasjnøtter…Hva er din favoritt? Blir kjempeglad om du deler i kommentarfeltet under!
Christine



